top of page

Dansstijlen

Zonder titel (Banner (liggend)) (Fotocollage).png
_MGL7751-Enhanced-NR.jpg
Dansles

Urban

Urban is een overkoepelde naam voor alle dansstijlen die van de straat komen. Denk hierbij aan Streetdance, Hiphop, commercial, house enzovoort.

Urban gaat om bewegingen die in elkaar over gaan alsof alles 1 grote danspas is. 

gegeven door docent Luna

Modern/Jazz

Bij Moderne dans draait het voornamelijk om expressie, dynamiek en grote bewegingen. Er wordt ook gebruik gemaakt van de vloer. Het is een stijl waarin je je eigen gevoel kwijt kunt.  Tijdens deze les worden er ook elementen van Jazz toegevoegd.

Modern/Jazz 11+

Modern/Jazz 16+

Modern/Jazz 30+

gegeven door docent Manon

Kidsdance

Kids dance is voor kinderen tussen de 4 & 6 jaar. Tijdens de kids dance gaan ze zich voorbereiden op verschillende stijlen als hiphop, streetdance, modern en jazz. De nadruk word gelegd op spelende wijs leren. Denk hierbij aan stopdans, hoepeldans enz. Kortom een leerzaam uur vol plezier!

gegeven door docent Manon

Urban 11+

Urbna 16+

Urban 30+

Zonder titel (Banner (liggend)) (Fotocollage) (3)_edited.jpg
_MGL0897.jpg
_MGL6353.jpg

Dancehall

Dancehall is een energieke dansvorm waarbij hiphop en reggae worden gecombineerd. De dansstijl is ontstaan in Jamaica. Het kenmerk van Dancehall zijn de snelle en energieke dansbewegingen, afgewisseld met zachte moves. 

Dancehall 14+

gegeven door docent Luna

Allroundance

Allround dance is een combinatie van alle stijlen van deze tijd. Je krijgt om de paar weken een andere stijl aangeleerd. Denk hierbij aan Urban, Modern, Jazz, Show, Contemporary enzovoort. Zo krijg je binnen een jaar een beetje van alles in de les.

Allround dance 7+

Allround dance 10+

gegeven door docent Manon

Feminine

Feminine is een vrouwelijke en energieke dansstijl. Laat je vrouwelijke kanten zien in combinatie met hiphop en modern. Jij bepaald of je dit op hakken of sneakers doet.

Feminine beginners

Feminine Intermediate

gegeven door docent Manon en Luna

bottom of page